keuken-renoveren.nl

Schuifdeuren

Schuifdeuren van ons worden geheel naar wens en voorkeur in onze fabriek volledig op maat gemaakt. Deze zijn leverbaar in 2 verschillende soorten.

Modern schuifdeuren met een aluminium omlijsting en Landelijke schuifdeuren zonder omlijsting

Moderne Schuifdeuren:

Door gebruik te maken van een hoogwaardig aluminium systeem is een eindeloos wooncomfort gegarandeerd. wij bieden u een exclusief systeem voor een zeer scherpe prijs, wij kunnen deze prijzen laag houden doordat u rechtstreeks bij de fabrikant besteld.

Wij geven als een van de weinige een levenslange garantie op het rolsysteem.

Softclosing op uw schuifdeuren geeft net even dat extra luxe aan uw kastwand, met dit doordachte systeem sluiten uw schuifdeuren vanzelf.

Voor de vulling van de schuifdeuren hebben wij een compact maar zeer compleet assortiment weten samen te stellen. Mocht u decor er desondanks toch niet bij zitten, informeer dan bij uw specialist of vraag het aan via het offerteformulier.

Bij keuken-renoveren.nl is niets onmogelijk.

Landelijke Schuifdeuren:

Nieuw in het assortiment van keuken-renoveren.nl zijn de landelijke schuifdeuren. Deze worden geproduceerd uit 22 mm MDF en met een Hoogwaardige folie ommanteld. U heeft de keuze uit 6 verschillende modellen en is leverbaar in 5 UNI dekoren.

Ook voor deze schuifdeuren is het softclosing systeem toepasbaar, met dit doordachte systeem sluiten uw deuren vanzelf. U kunt uw deuren greeploos laten uitvoeren of laten voorzien ven een RVS handgreep. Dat geeft net een dat extra luxe aan uw kastwand.

Go to top of page