Home » Keukenkasten op maat

Keukenkasten op maat

Keuken renoveren.nl maakt kasten voor u op maat en wij leveren u de keukenkast materialen als u de kast zelf in elkaar wilt zetten (Optioneel montage).

De kasten worden gemaakt van gemelamineerd spaanplaat van 18mm dikte en wordt standaard geleverd in de kleur wit. Andere materialen en kleuren zijn optioneel en zullen in overleg met u worden bepaald.

Daarnaast is het mogelijk de kast door ons in onze werkplaats in elkaar te laten monteren of kunnen wij voor u de verbindingen maken om de kast zelf in elkaar te kunnen zetten. Keukenkasten vormen de basis van je nieuwe keuken. Wij leveren alle soorten kasten in exact de maten die jij wilt: onderkasten (voor plaatsing onder het werkblad of voor een keukenapparaat), bovenkasten (boven het werkblad of apparaat), hoge kasten en ladekasten.

De maten en kosten van de keukenkasten met verzenden is altijd in overleg!

Bent u geïnteresseerd in een kast op maat, mailt u ons dan uw wensen en de maatvoeringen naar mail@keuken-renoveren.nl

Op onze website treft u lades, scharnieren, fronten en andere onderdelen aan om uw (keuken) compleet te maken.

Werkgebieden keuken-renoveren.nl:

Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Utrecht, Breda, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Tilburg, Den Boss, Oss, Nijmegen, Amsterdam, Zeeland, Leiden, Almere, Amersfoort, Zoetermeer, Westland, Hilversum, Spijkenisse, Amstelveen, Roosendaal, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Zeist, Middelburg, Bergen op Zoom, Soest, Leidschendam, Voorburg, Schiedam, Eindhoven.En omgeving