Home » Blog » Keukenrenovatie tips!

Keukenrenovatie tips!

Bent u uitgekeken bent op huidige keuken, maar u hebt niet voldoende budget om een compleet nieuwe keuken te kopen? Dan bent u voor een keukenrenovatie bij ons aan het juiste adres! Want met een vakkundige keukenrenovatie ziet uw keuken er weer uit als nieuw.

Keukenrenovatie is het alternatief voor een nieuwe keuken

Wij helpen u graag uw moderne keuken te realiseren.

Om te beginnen met deze tips.

1. Renovatie keuken: budgetkeus

Functioneert de inbouwapparatuur nog goed, maar bent u toch op uw huidige keuken uitgekeken? U hoeft niet veel geld uit te geven voor een nieuwe keuken. Keukenrenovatie met nieuwe keukendeur-frontjes is een slim en goedkoop alternatief. Uw keuken krijgt een compleet andere uitstraling, precies zoals u zelf wilt.

2. Werkblad vervangen

U kunt de keukenrenovatie groots of klein aanpakken. Soms volstaat het om een werkblad van de keuken te vervangen. HPL of graniet lenen zich hier goed voor. Uw keuken krijgt meteen modernere aanblik.

Als u zelf handig bent, kunt u uiteraard zelf het werkblad vervangen. Maar hebt u twee linkerhanden of niet zoveel ervaring met klussen?
Dan raden wij u onze vakmannen aan.

3. Keukenspuiten of nieuwe keukenfronten

Als u alleen keukenfronten of keukendeurtjes wilt vervangen, maakt u al een prima keus. U kunt echter ook besluiten om ze niet te vervangen, maar ze door een gespecialiseerd bedrijf in een andere kleur te laten spuiten. Zo ontstaat er in uw keuken toch een heel andere sfeer. Ook dit kan keuken-renoveren.nl voor u regelen.

4. Keuken Vakmannen

Wilt u uw keukenrenovatie vakkundig aanpakken? Overweeg dan ons keukenrenovatie bedrijf. Wij hebben jaren ervaring in het verbouwen en nemen u graag al het werk uit handen. Van meten tot en met het installeren. Wij vervangen keukendeurtjes (keukenfronten) en werkbladen, maar ook handgrepen, scharnieren, de achterwand et cetera. En wilt u ook nog andere keukenonderdelen vernieuwen, zoals de kranen en gootsteen, dan regelen wij dat voor u. Tot uw tevredenheid.

5. Geringe keukenrenovatie kosten

De kosten van een keukenrenovatie via keuken-renoveren.nl staat in geen verhouding tot het aanschaffen van een nieuwe keuken. U kunt uitgaan van maar liefst een kwart van het nieuwe keukenbedrag.

Want bij een rechte keuken inrichting zijn de gemiddelde kosten voor keukenkast deurtjes gemiddeld €1250,- . En voor een hoekkeuken kosten keukendeurtjes gemiddeld €1750,-. excl.montage

6. Meetadvies

Als u de tijd hebt – en handig bent – kunt u uiteraard ook zelf de keukenrenovatie voor uw rekening nemen. Ga echter altijd zorgvuldig te werk, en niet onbelangrijk: meet alle kastjes en deurtjes zeer precies op. Hiervoor kunt u van ons advies krijgen. Als u dat wilt, geven wij ook een montagedemonstratie.

ls u de Tips over Keukenrenovatie hebt gelezen wilt u misschien wel direct aan de slag. U kunt ons bellen en mailen voor een vrijblijvende prijsopgave aan huis. Tel 0624954577 . en mail@Keuken-renoveren.nl

Vraag direct een offerte aan

Wanneer u het afspraak formulier invult nemen wij contact met u op.
Wij zijn u van dienst bij het plaatsen van een keuken, maar ook bij renovatie en vernieuwen van keukens door het vervangen van keukenkasten, keukenbladen, keukenapparatuur en keukendeurtjes!

Keuken-renovatie Werkgebieden:

Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Utrecht, Breda, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Tilburg, Den Boss, Oss, Nijmegen, Amsterdam, Zeeland, Leiden, Almere, Amersfoort, Zoetermeer, Westland, Hilversum, Spijkenisse, Amstelveen, Roosendaal, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Zeist, Middelburg, Bergen op Zoom, Soest, Leidschendam, Voorburg, Schiedam, Eindhoven.En omgeving