Home » Offerte Keukendeuren

Offerte Keukendeuren

Bestellen van Keukenfronten  keukendeurtjes kan op drie manieren:

Wij kunnen voor meer prijs uw scharniergaten op maat voorboren voor hergebruik van uw oude scharnieren als deze nog goed zijn, u kunt bij ons nog altijd nieuwe scharnieren bij bestellen.

1. U maakt een lijst van alle deurmaten die u wilt en mailt die naar: mail@keuken-renoveren.nl. Wij maken vervolgens voor u een gratis offerte.

2. Download hier de PDF versie van het rekenblad die u vervolgens met gegevens aan ons terug kunt mailen voor een vrijblijvende en gratis kosten keukenrenovatie.

3. Download  Het Excel Rekenblad, hiermee kunt uw eigen prijsindicatie berekenen en met gegevens of met een foto van uw keuken aan ons terug mailen voor een vrijblijvende, gratis keukenfronten offerte

Heeft u vragen betreffende de keukenfronten, keukendeuren of de mogelijkheden of speciale fronten dan kunt u die ons uiteraard ook mailen via mail@keuken-renoveren.nl Uw bestelling wordt pas definitief nadat wij uw bevestiging en aanbetaling hebben ontvangen.

Omdat alle keuken fronten speciaal voor u op maat worden gemaakt kunnen wij alleen na aanbetaling leveren. En het restant bij ophalen of bij het bezorgen.

In onze offerte vind u ons offertenummer, het totaalbedrag en ons bankrekeningnummer en handelsvoorwaarden.

 

Voorbeeld rekenen keukendeurtjes

Vraag direct een offerte aan

Wanneer u het afspraak formulier invult nemen wij contact met u op.

Wij zijn u van dienst bij het plaatsen van een keuken, maar ook bij renovatie en vernieuwen van keukens door het vervangen van keukenkasten, keukenbladen, keukenapparatuur en keukendeurtjes!